SFDK

SFDK Logo

Styrelsen

Om SFDK
Klubben bildades den 25 oktober 2000 och riktar sig till fotbollsdomare och futsaldomare som är eller har varit förbundsdomare inom Stockholms Fotbollförbunds verksamhet. Klubben är även avsedd för fotbollsdomare som, inom Stockholms Fotbollförbunds verksamhet, är eller har varit klassificerade som huvuddomare i division fyra herrar.

Styrelsen

Ordförande
Youssef Bennani

Foto: Anders Henrikson

Dömer: Div 2-3 HD, div 1/DA AD
Bor: Bandhagen

Varför dömer du fotboll?
Känslan att få vara en aktiv del av fotbollsfamiljen är svår att slå. Jag var aldrig någon stjärna som spelare så att kunna vara kvar och känna att man kan bidra är en del. Det andra handlar om träning och gemenskap. Jag får en sporre att hålla mig i trim samtidigt som man får många vänner på vägen.

Vad har du för tips till unga domare?
Var noggrann och vetgirig. Se på de som tagit sig långt och låt dig inspireras. Det kommer att göra skillnad oavsett vilken nivå du dömer på.

Vice  ordförande
Jessica Wiman

Dömer: Div 1 damer.
Bor: Kungsängen

Varför dömer du fotboll?
För att det är väldigt roligt och givande på så många olika vis.

Vad har du för tips till unga domare?
Var lugn på planen och se till att ha det kul!

Kassör
Emma Wesselgård

Dömer: Div 1 damer, div 5 herr
Bor: Bandhagen

Sekreterare
Anton Gustafsson

Dömer: Div 2-3 HD, div 1/DA AD
Bor: Vasastan

Ledamot

Suhel Youssef

Dömer: Div 2-3 herrar.
Bor: Sollentuna

Suppleanter

Daniel Yng

Dömer: AD Superettan
Bor: Kungsholmen

Amelie Bergstrand

Dömer: Div 1 damer
Bor: Älvsjö

Fredrik Hansson

Varför dömer du fotboll?
För att det är oerhört utvecklande och utmanade. Man får också möta många trevliga och kunniga människor som, precis som jag, har fotboll som största intresse. Det började med att jag slutade som spelare och jag kände då att jag ville bli kvar inom fotbollsvärlden och det föll sig så att jag valde domarrollen, vilket jag är väldigt glad för idag.

Vad har du för tips till unga domare?
Se mycket fotboll. Analysera det taktiska i spelet och framförallt duktiga domare och ta med dig de delar som du tror kan utveckla ditt domarskap. Att vara lyhört och öppen för att ta till sig kritik tror jag också är en nyckel till framgång

Dömer: Superettan.
Bor: Vasastan